Nyhetsbrev

Vill du få information om nya läromedel, hålla dig uppdaterad på aktuella kurser och aktiviteter inom det specialpedagogiska området i Mellersta eller Södra regionen? Vill du veta när det finns ett nytt nummer av tidningen Lika värde att ladda ner? Prenumerera på något av våra nyhetsbrev!

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Våra olika nyhetsbrev

European Agencys nyhetsbrev på svenska

European Agency for Special Needs and Inclusive Education är ett nätverk som består av 31 europeiska länder där Sverige representeras av Specialpedagogiska skolmyndigheten. Nätverket arbetar för att utveckla samarbete inom specialpedagogik i Europa.

Läromedel - nyheter och tips 

Vill du få information om nya läromedel från oss, eller få tips om vår söktjänst Hitta läromedel där du hittar läromedel sorterade efter egenskaper som passar elevens behov? Prenumerera på vårt nyhetsbrev om läromedel.

Tidningen Lika värde

Du kan få ett nyhetsbrev när det finns ett nytt nummer att ladda ner av tidningen Lika värde. Vill du hellre prenumerera på den tryckta versionen av tidningen går det bra, det kostar ingenting.

Regionala nyhetsbrev

Om du prenumererar på våra regionala nyhetsbrev får du aktuellt information om lokala kurser, forskning och andra aktiviteter inom det specialpedagogiska området. Idag finns nyhetsbrev från södra och mellersta Sverige.

Mellersta regionen - nyheter från sex län i Mellansverige

Mellersta regionen omfattar Dalarnas, Södermanlands, Värmlands, Västmanlands, Örebro och Östergötlands län.

Södra regionen - nyheter från fyra län i södra Sverige

Södra regionen omfattar Skåne, Blekinge, Kronobergs och Kalmar län.

Behandling av personuppgifter

För att kunna prenumerera på våra nyhetsbrev skapar du ett konto hos oss och lämnar din e-postadress, förnamn och efternamn till oss. Den rättsliga grunden för oss att behandla dessa uppgifter är att uppfylla det avtal som beställningen av nyhetsbrev medför.

Vi använder dina uppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Vi använder inte personuppgifterna till något annat. Vi kan komma att dela dem med en tredje part, om vi är skyldiga enligt lag att göra det.

Dina uppgifter kommer vi att spara till dess att du avslutar ditt konto. Du kan själv ändra lösenord och e-postadress för ditt konto genom att följa instruktionerna på sidan Hjälp med konton.

Avsluta prenumeration eller konto

Du kan när som helst välja att sluta prenumerera på våra nyhetsbrev genom att följa instruktionerna på sidan om att prenumerera på nyhetsbrev.

Vill du att vi tar bort hela ditt konto så skickar du ett e-postmeddelande med förnamn, efternamn till vår servicedesk med ämnesraden "Ta bort mitt konto". Om du använder någon annan webbtjänst hos Specialpedagogiska skolmyndigheten föreslår vi att du har kvar ditt konto. Om du har frågor om ditt konto är du välkommen att höra av dig till vår servicedesk.

Har du frågor eller synpunkter?

Om du har frågor eller synpunkter på hur vi hanterar personuppgifter kan du kontakta Specialpedagogiska skolmyndigheten via e-post eller postadressen Box 1100, 871 29 Härnösand. Myndighetens dataskyddsombud når du via samma kontaktuppgifter.

Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter kan du också kontakta Datainspektionen.

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter

Publicerat onsdag 26 november 2014 Granskat onsdag 28 november 2018