Prenumerera på Lika värde

Tidningen Lika värde utkommer med fyra nummer per år.

Digital tidning

Vill du läsa tidningen digitalt anmäler du dig till vårt nyhetsbrev för tidningen Lika värde. Då får du ett e-postmeddelande när det finns ett nytt nummer av tidningen att ladda ner från vår webbshop. Det kostar ingenting.

Tryckt tidning

Ny prenumeration

Vill du läsa den tryckta tidningen fyller du i formuläret nedan för att få tidningen skickad till dig. Det kostar ingenting.

Läs om vad vi gör med de personuppgifter du ger oss när du beställer en prenumeration.

Avsluta prenumeration

Vill du avsluta en pågående prenumeration fyller du i den adress som tidningen går till och kryssar i rutan "Jag vill avsluta min prenumeration".

Ändra namn eller adress

Vill du ändra namn eller adressuppgifter, skickar du den adress som står på tidningen och information om vad du vill ändra till likavarde@spsm.se. Vi behöver de gamla felaktiga uppgifterna i adressen för att vi ska hitta dig i vårt prenumerantregister.

Prenumerationsformulär

Fyll i den adress du vill att vi ska skicka den tryckta tidningen till. Kontrollera att du fyllt i och stavat rätt. De uppgifter du lämnar kommer direkt in i vårt adressregister.

OBS!

Anmäler du dig som prenumerant nu kommer den första tidningen i slutet av februari. Detta för att vi ger ut tre nummer i år istället för fyra och årets sista nummer redan har skickats ut.

Prenumerera från ett annat land

Du kan prenumerera på Lika värde till en adress utanför Sverige. Om inte prenumerationsformuläret stämmer för din utländska adress kan du skicka ett e-postmeddelande till oss så lägger vi in din adress i vårt adressregister.

Publicerat tisdag 17 november 2015 Granskat onsdag 11 september 2019