Klicka här för webbversion

Specialpedagogiska Skolmyndigheten

Nytt om läromedel, mars 2020

Det finns över 4 400 läromedel i vår webbutik. Här presenterar vi några aktuella titlar.

Hela vårt utbud av läromedel hittar du i vår webbutik.Kostnadsfria digitala läromedel

Med anledning av coronaviruset undervisas många elever i Sverige på distans i vår. SPSM:s uppdrag är att ge alla elever möjligheten att nå sina studiemål, därför erbjuder vi våra digitala läromedel kostnadsfritt till och med sista juni.

Här hittar du listan med alla digitala läromedel som nu är kostnadsfria.


Come along with me

Come along with me är ett läromedel i engelska, där eleverna i tio dialoger får träna på användbara fraser i realistiska situationer. Vilka uttryck behöver du kunna för att ta dig fram?

Hitta läromedlet i vår webbutik.

Tio små kryp

Boken Tio små kryp innehåller fakta och övningar som handlar om några av våra vanligaste små kryp. Djuren i boken är djur som eleven ofta kan träffa på ute i naturen.

Hitta läromedlet i vår webbutik.


Illustrerade elever i ett klassrum tillsammans med sin lärare.

Sök bland över 8000 läromedel

I vår söktjänst Hitta läromedel har vi samlat läromedel som på olika sätt underlättar lärandet för elever med olika behov. Spara dina sökträffar i listor och köp läromedlen hos förlag eller hos någon annan återförsäljare.

Besök vår söktjänst Hitta läromedel

Det här är Specialpedagogiska skolmyndigheten

Hos Specialpedagogiska skolmyndigheten får du stöd när du skapar lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga för alla. Vi erbjuder specialpedagogiskt stöd till skolor och förskolor i hela landet, svarar på frågor och erbjuder kurser och konferenser. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Välkommen till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik.

Läs mer på www.spsm.se