Klicka här för webbversion

Specialpedagogiska Skolmyndigheten

Du är en av våra nyhetsbrevsprenumeranter!

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) gäller från den 25 maj 2018, därför vill vi göra dig uppmärksam på att din e-postadress och ditt namn finns i vår sändlista för nyhetsbrev.

För att kunna prenumerera på våra nyhetsbrev har du skapat ett konto hos oss, och angett din e-postadress, förnamn och efternamn till oss.
Dina uppgifter finns sparade hos oss för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig.

Du kan när som helst välja att sluta prenumerera på våra nyhetsbrev genom att följa instruktionerna under sidan om nyhetsbrev.

Vill du att vi tar bort hela ditt konto så skickar du ett mejl med namn, efternamn och e-postadress till servicedesk@spsm.se med ämnesraden "Ta bort mitt konto".

Om du använder någon annan webbtjänst hos Specialpedagogiska skolmyndigheten föreslår vi att du har kvar ditt konto.

Om du har frågor om ditt konto är du välkommen att höra av dig till servicedesk@spsm.se

 

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Hos Specialpedagogiska skolmyndigheten får du stöd när du skapar lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga för alla. Vi erbjuder specialpedagogiskt stöd till skolor och förskolor i hela landet, svarar på frågor och erbjuder kurser och konferenser. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Välkommen till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik.
Läs mer på www.spsm.se