Hoppa till innehåll

Problematisk skolfrånvaro - tematräff för erfarenhetsutbyte

Tematräffen möjliggör erfarenhetsutbyte mellan deltagare, gästföreläsare och rådgivare från SPSM. Träffen består av kortare föreläsningar med fokus på problematisk skolfrånvaro och på hur skolan kan arbeta för att främja närvaro.

 • 02
  torsdag
  maj 2019
  08.30 - 15.00 Kalmar, Calmar Stadshotell, Stortorget 14
 • Typ av aktivitet: Tematräff
 • Målgrupp: Rektor, Lärare, Specialpedagog Speciallärare, Barn- och elevhälsopersonal
 • Aktivitets-ID: 199082
 • Pris: Ingen avgift

Beskrivning

Tematräffen möjliggör erfarenhetsutbyte mellan deltagare, gästföreläsare och rådgivare från SPSM. Träffen består av diskussion, erfarenhetsutbyte och föreläsningar med fokus på problematisk skolfrånvaro och på hur skolan kan arbeta för att främja närvaro. Vi återkommer med namnen på aktuella föreläsare efter den 27 mars.

Medverkande

Danijel Lukic, danijel.lukic@spsm.se, 0104735089
Annika Lilja, annika.lilja@spsm.se, 010-473 5576

Målgruppsbeskrivning

Du som önskar öka din kännedom om problematisk skolfrånvaro och om hur skolan kan arbeta för att främja närvaro.

Syfte

Erfarenhetsutbyte mellan deltagare, gästföreläsare och rådgivare från SPSM. Fokus är riktat mot problematisk skolfrånvaro och hur skolan kan arbeta för att främja närvaro.

Mål

Efter tematräffen har du som deltagare ökad kännedom om vad problematisk skolfrånvaro kan innebära och om hur skolor kan arbeta för att främja närvaro.

Upplysningar om innehåll

Danijel Lukic, danijel.lukic@spsm.se, 0104735089
Annika Lilja, annika.lilja@spsm.se, 010-473 5576

Upplysningar om administration

Christina Jarl, christina.jarl@spsm.se, 0104735324

Skolform

Grundskola, Gymnasieskola

Övrigt

Anmälan görs personligen med namn och kontaktuppgifter. Efter att kursanmälan kommit in skickas inloggningsuppgifter till din e-postadress, så att du kan att logga in på ”Min sida”. Här finns de uppgifter som vi registrerat om dig och information om aktiviteter du deltar i.

Efter sista anmälningsdag får du en bekräftelse via e-post. Vid felaktiga kontaktuppgifter garanterar vi inte att information om kursplats och inloggning i fortbildningssystemet når rätt person. Om antalet anmälningar överstiger antalet platser kan vi behöva göra ett urval.

Observera: Får du förhinder att delta ska du avboka din plats före kursstart.
För att avboka kursplats eller om du glömt dina inloggningsuppgifter, se kursinformationen, http://www.spsm.se/fortbildningPublicerat torsdag 28 mars 2019 Granskat torsdag 18 april 2019