Sommartips

Njut av ledighet, sommar och semester! Om du ändå vill ha lite inspiration så kommer här våra bästa sommartips för regniga dagar, eller när du behöver en paus från solen.

Efter ett händelserikt läsår 2015/2016 väntar tid för vila och återhämtning, men också för inspiration för kommande läsår. Vi har en gedigen kunskapsbank på vår webbplats värd att kika in och gräva lite i.

Webbseminarier

Passa på att se några av våra tidigare webbseminarier. Våra webbseminarier är inspelade föreläsningar med olika teman och är teckenspråkstolkade.

Till våra webbseminarier.

Filmade föreläsningar

Vi har även filmade föreläsningar från några av våra tidigare konferenser som du kan ta del av under sidan Konferensdokumentation.

Till våra konferensdokumentationer. 

Studiepaket

Våra olika studiepaket är ett utmärkt sätt för arbetslag att få ökad kunskap och bättre verktyg för att kunna möta elever med olika förutsättningar i skolan. Kika gärna in på vår webb redan nu så att du kan föreslå en kompetensutvecklingsinsats tillsammans med kollegorna i höst.

Till våra studiepaket.

URSkola

Ett annat tips att titta närmare på är URSkola, som har många program som är både undervisande och spännande. URSkola har dessutom bättre tillgänglighet när det gäller skärmläsare än vad URPlay har, så det finns även möjlighet att ta del av program utan tolkning. För att hitta till de syntolkade programmen gå in på sidan och skriv syntolkat i sökfältet så hittar du alla program där.

Till www.urskola.se.

Publicerat torsdag 14 juli 2016 Granskat fredag 18 maj 2018