Nu blir det ännu enklare att kontakta oss

Från och med den 4 april är det enklare för dig att komma i kontakt med oss. Nu lanserar vi den nya tjänsten Fråga en rådgivare.

– Vi strävar efter ett klassrumsnära stöd och Fråga en rådgivare är ett exempel på hur vi bemöter våra kunders behov. Tack vare tjänsten kan vilken pedagog som helst, oavsett var i landet den befinner sig, enkelt kontakta oss och ställa sina frågor. Vi finns tillgängliga varje vardag, säger Greger Bååth, generaldirektör.

Så fungerar Fråga en rådgivare

Fråga en rådgivare är en tjänst där du enkelt ställer dina frågor till Specialpedagogiska skolmyndigheten. Du kan ringa eller skriva till oss. Vi samlar också information här på webbplatsen så att du själv kan söka svaret på din fråga.

Fråga en rådgivare riktar sig till pedagoger, skolledare och andra som har frågor om pedagogiska konsekvenser av en funktionsnedsättning.

Kontakta Fråga en rådgivare

Sök svaret på din fråga

Skriv till fråga en rådgivare

Ring till Fråga en rådgivare

Telefonnummer: 010 473 60 00.
Telefontiden är vardagar klockan 12.00 till 16.00.

Ökar tillgängligheten

– Det här är ett steg framåt i vårt arbete att öka tillgängligheten för våra kunder. Vi etablerar fler kontaktvägar samtidigt som vi förenklar kontakten. Vi hoppas att den här tjänsten bidrar till att barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning får det stöd de behöver och har rätt till, säger Greger Bååth.

 

Publicerat torsdag 31 mars 2016 Granskat torsdag 17 maj 2018