Anmälan - Årskurs 2-3

Kursinformation

Elever med blindhet årskurs 2–3, 26–28 januari 2021

Kursen vänder sig till elever som har punktskrift som läsmedium och som läser enligt grundskolans läroplan. Vi kommer att hålla till i Resurscenter syns lokaler på Rålambsvägen 32b, Stockholm. Parallellt med elevkursen anordnas kurs för barnens föräldrar. Barn och föräldrar reser, bor och äter mat tillsammans.

Syfte

Öka förutsättningarna att nå kunskapskraven i grundskolan.Öka förutsättningarna för delaktighet och gemenskap i skolvardagen.Skapa förutsättningar för ökad självständighet och stärkt identitet samt självkänsla.

Innehåll

När vi träffas ska du få arbeta med svenska. Vi kommer bland annat att jobba med läsning, att skriva sagor och att dramatisera. Du kommer att få arbeta själv, med dina kamrater och med dina föräldrar. Vi vill också gärna att du berättar lite om hur du arbetar på din skola.

Boende och resor

För boende utanför Stockholm erbjuds rum på hotell med gångavstånd från våra kurslokaler. Specialpedagogiska skolmyndigheten bokar och bekostar boende och resor. Du får mer information om detta efter att du blivit antagen till kursen.

Kost

För er som bor på hotell serveras hotellfrukost. Kursdeltagarna får lunch och mellanmål under dagarna. Middag bekostas av kursdeltagarna själva.

Anmälan

Sista anmälningsdag 27 november 2020. Efter sista anmälningsdag kommer ni som är antagna att få ett välkomstbrev med ytterligare information.

Föräldrars anmälan till den parallella föräldrakursen

Kursanmälan

Fyll i uppgifterna nedan. Obligatoriska fält är markerade med *. 
Hur många hotellnätter: (För boende utanför Stockholm)
Deltagaren äter:
Övrigt
 
Publicerat tisdag 5 maj 2020